Tuinontwerp

  • Ontwerp herinrichting tuin vrijstaande woning

Ontwerp

Twan’s Landschaps- en Tuinadvies levert hoogstaande tuinontwerpen voor elk formaat en soort tuin. Van compacte achtertuin tot parktuin, van strakke erfinrichting tot traditionele tuin, er is altijd een passend ontwerp. Bij het maken van een een tuinontwerp breng ik uw eigen wensen in kaart en kijk ik naar de locatie, de omgeving van de tuin en de woning om zo tot een gebalanceerd ontwerp te komen waarbij alle elementen naadloos op elkaar aansluiten. Vervolgens teken ik een helder ontwerp op maat waarmee uw droomtuin gerealiseerd kan worden.  De tekeningen onderscheiden zich door duidelijkheid en praktische uitvoerbaarheid zodat het voor zowel beginners als professionals in één oogopslag duidelijk is hoe de tuin aangelegd moet worden.

Begeleiding

De tuinaanleg kan door uzelf of een hoveniersbedrijf gerealiseerd worden. Twan’s Landschaps- en Tuinadvies biedt hiervoor de gewenste begeleiding. Voor de uitvoering wordt er een duidelijke aanlegtekening gemaakt waarmee uzelf aan de slag kunt of waarmee de hovenier uit de voeten kan. Deze tekening wordt geleverd met plaatsnummering en bijbehorende detailinformatie en afbeeldingen zodat in één oogopslag duidelijk is wat waar komt.

Als extra service bied ik de mogelijkheid om een eventuele vergunningsaanvraag met benodigde toelichtingen te verzorgen.

Levering

Als u ervoor kiest om de tuin zelf aan te leggen, kan Twan’s Landschaps- en Tuinadvies alle benodigde materialen en beplanting leveren. Zo wordt het zelf aanleggen van de tuin aan de hand van het ontwerpplan een stuk eenvoudiger.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

error: Deze website heeft beschermde inhoud